Molenveldstraat 4, 2630 Aartselaar, België
Carrosserie
we kopen twedehands auto's en vrachtwagens over van particulieren en bedrijven
Carrosserie
Eenvoudig & snel 100% veilig correcte en tijdige betaling
Onderhoud
Auto voor EXPORT: minimale technische vereisten snel en veilig handelen, goede prijs

3 simpele stappen om je wagen gemakkelijk te verkopen

Je vult online uw gegevens in en stuurt als bijlage enkele recente foto’s van uw voertuig. Onze deskundige neemt contact met je op en stelt je een eerlijke prijs voor.

Akkoord? Super, we regelen zo snel mogelijk al de nodige documenten.

Onze ophaalservice regelt een vlotte overdracht en een directe betaling. Wij betalen het volledige bedrag van jouw wagen contant of via de bank.

Beste service in de verkoop van jouw voertuig

Gratis en vrijblijvend bod

De aanmelding op de website en de waardebepaling zijn geheel vrijblijvend. Zolang je de verkoop van jouw voertuig niet hebt toegezegd, zijn er geen contracten waar je zich aan moet houden. Je kunt zonder problemen de verkoop van je auto annuleren tot het moment dat je de verkoop telefonisch of via mail bevestigd hebt.

service in de verkoop van jouw voertuig
wagen gemakkelijk te verkopen

Veilig verkocht

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt door onze medewerkers om contact met u op te nemen om u op de hoogte te brengen van het hoogste bod. Ze worden niet doorgegeven aan derden.

Alle soorten voertuigen

Wij zijn geïnteresseerd in alle soorten voertuigen: van trucks tot bestelwagens, alle soorten personenauto’s en minibussen, alle opleggers en aanhangers, kortom alles wat als vervoer gebruikt wordt in de industriële sector. Wij zijn ook bereid om in even welke hoeveelheden volledige parken voor export aan te kopen.

Alle soorten voertuigen

Wat doen we?

SLS AutoGroup is gespecialiseerd in de export en verhandelingen van nieuwe en gebruikte personenauto’s, bestelwagens en speciale voertuigen (voor zwaar transport, goederentransport en de bouw).

Ons werkgebied omvat heel Europa en alle soorten transport. Als je jouw auto of autopark snel en voor een goede prijs wilt verkopen dan bent je bij ons aan het juiste adres. Onze deskundige zal snel en accuraat de waarde bepalen van jouw auto of apparatuur en stelt u een eerlijke prijs voor.

Heb je een vraag of kunnen wij je ergens mee helpen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Onze medewerkers staan 7 dagen per week klaar om je te helpen. Zij beantwoorden graag al jouw vragen en helpen je om gemakkelijk en snel uw voertuig te verkopen.

 

Verkoop je wagen zonder stress en tegen de beste prijs

Voorzie ons van zoveel mogelijk informatie door het formulier in te vullen. Welke opties en accessoires maken jouw auto uniek? Upload tot slot een paar foto's van uw voertuig. Dat is alles wat we nodig hebben om u te kunnen helpen! Begin nu!

Meld je auto hieronder gratis en vrijblijvend aan

Klik hier om foto’s of video toe te voegen

Wilt u meerdere foto's uploaden?
Selecteer dan meerdere afbeeldingen tegelijk. Elke afbeelding moet worden gemarkeerd.

Houd dan tijdens het klikken de Ctrl- of Cmnd-toets op een pc ingedrukt en klik op een aantal foto's.

Bel ons

Onze klantendienst staat 7 dagen per week, 365 dagen per jaar klaar om u uit de nood te helpen.

+32 485 06 70 90

-----------------

Of stuur ons een mail

INFO@SLSAUTOGROUP.BE

Contacteer ons