Molenveldstraat 4, 2630 Aartselaar, België

Over ons

“SLS Autogroup” is een universeel autobedrijf. Wij werken al meer dan 20 jaar met alle autoherstellingen alsook met het restaureren en aanpassen van klassieke auto's en oldtimers.

Om ervoor te zorgen dat je voertuig in zijn oorspronkelijke staat wordt hersteld, maken we gebruik van eersteklas apparatuur. We bieden je een brede, transparante, professionele en met uitstekende kwaliteit dienstverlening aan tegen een degelijke prijs.

Natuurlijk is het geen eenvoudig proces, maar gelukkig hebben onze medewerkers een jarenlange ervaring in het herstellen en restaureren van auto’s.

Wij zijn niet enkel gespecialiseerd in carrosseriewerk, restauratie en het onderhouden van auto’s, maar in alles wat te maken heeft met uw wagen.

Om ons werk probleemloos te doen en u een tevreden eindresultaat te bieden, werken we samen met distributeurs van over de hele wereld. Zo kunnen we alle benodigde onderdelen vinden en alle complicaties van elke auto repareren.

We staan klaar om aan al je eisen te voldoen en we verwelkomen u, uw auto, uw ideeën en voorstellen met open armen en geest. We beloven dat we al uw verwachtingen zullen overtreffen!

SLS AutoGroup is ook gespecialiseerd in de export en verhandelingen van nieuwe en gebruikte personenauto’s, bestelwagens en speciale voertuigen (voor zwaar transport, goederentransport en de bouw).Ons werkgebied omvat heel Europa en alle soorten transport. Als je jouw auto of autopark snel en voor een goede prijs wilt verkopen dan bent je bij ons aan het juiste adres. Onze deskundige zal snel en accuraat de waarde bepalen van jouw auto of apparatuur en stelt u een eerlijke prijs voor.

Klanttevredenheid dragen we hoog in het vaandel en elke dag proberen we optimaal aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen. Wij kiezen daarom ook voor een persoonlijke en flexibele aanpak waarbij kwaliteit centraal staat.  Ons ervaren team staat steeds klaar om samen met u een oplossing te zoeken voor al uw vragen over uw auto!

Heb je een vraag of kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Ze staan 7/7 klaar om je te helpen. Zij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u om gemakkelijk en snel uw voertuig te verkopen.

Klik hier om foto’s of video toe te voegen

Wilt u meerdere foto's uploaden?
Selecteer dan meerdere afbeeldingen tegelijk. Elke afbeelding moet worden gemarkeerd.

Houd dan tijdens het klikken de Ctrl- of Cmnd-toets op een pc ingedrukt en klik op een aantal foto's.

Bel ons

Onze klantendienst staat 7 dagen per week, 365 dagen per jaar klaar om u uit de nood te helpen.

BEL ONS OP +32 485 06 70 90

-----------------------

Of stuur ons een mail

INFO@SLSAUTOGROUP.BE

Contacteer ons