Molenveldstraat 4, 2630 Aartselaar, België
Carrosserie
Het project - oldtimers - Blaas er nieuw leven in -
Carrosserie
Innovatieve Oplossingen voor Uw Klassieke Auto's
Onderhoud
Wij bouwen uw oldtimer opnieuw op met een verbazingwekkend resultaat

Professionele Schadeherstel voor uw klassieke auto

Om ervoor te zorgen dat uw voertuig in zijn oorspronkelijke staat wordt hersteld maken we gebruik van eersteklas apparatuur. Daarnaast bieden we u een uitstekende kwaliteit en professionele dienstverlening aan tegen redelijke prijzen. We gebruiken hoogwaardige autoverf en andere materialen.

Wij bieden professioneel schadeherstel, autocarrosserieherstel, overspuiten, personalisatie en restauratie van klassieke auto's.

Ongeacht de aard van het werk of hoe erg de beschadiging van de aanrijding is, wij zijn er om tijdig en op een professionele manier aan uw wensen te voldoen.

Wij bieden ook een volledige autodetailservice aan.

Geef ons uw vertrouwen en u geniet van uitstekende resultaten!

De Voordelen Van Met Ons Samenwerken

Wij zijn al 22 jaar bezig met het aanpassen en restaureren van klassieke auto's.

Als u schadehersteldiensten of maatwerk en restauratie van uw klassieke auto nodig heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden all-inclusive dienstverlening voor alle reparaties die u nodig heeft.

Wij staan steds tot uw dienst

Carrosserie spuiten

Onze deskundige medewerkers werken altijd met de grootste aandacht voor detail. Zo bereiken we de onberispelijke resultaten waar we zo trots op zijn. Wij zijn in staat om allerlei soorten werkzaamheden uit te voeren, variërend van kleine reparaties tot een complete en uitgebreide voertuigrestauratie. In onze werkplaats maken we gebruik van de nieuwste verftechnologieën en innovaties. We slagen er altijd in om oplossingen te vinden die passen bij de behoeften van elke klant. Volledige autotuning is beschikbaar voor belangstellenden. Daarnaast geven we 20 jaar garantie op de carrosserie.

Carrosserie spuiten
Motoren en chassis

Motoren en chassis

Onze monteurs herstellen de motor en het chassis van uw auto met een nauwkeurigheid die vergelijkbaar is met die van een Zwitsers horloge. Wij bieden zowel restauratie als aanpassingen van de motor en het chassis aan. We kunnen alle onderdelen bestellen die nodig zijn om uw voertuig weer probleemloos te laten rijden en als deze niet meer beschikbaar zijn dan zullen onze partners alles wat u nodig heeft op maat maken.

Lassen en metaalbewerking

Onze lasspecialisten werken met allerlei soorten metaal, waaronder roestvrij staal, aluminium, metaal, enz. We gaan zelfs zover dat we nieuwe autoframes van roestvrij staal en metaal produceren en ook kwaliteitsplaatwerk maken en vormgeven. We kunnen een carrosserie vanaf de grond opbouwen of een klassiek voertuig opnieuw ontwerpen. Hierbij werken we altijd met grote precisie en houden we rekening met uw wensen en verzoeken

Lassen en metaalbewerking
Interieur renovatie

Interieur renovatie

We werken al een aantal jaren samen met onze partners en we zijn er zeker van dat ze elke wens van u kunnen vervullen. De verscheidenheid aan leersoorten is bijna onbeperkt en u kunt in onze werkplaats kennismaken met de beschikbare monsters. Wij kunnen het gehele auto-interieur restaureren, zoals bijvoorbeeld stoelen, vloerbedekking, deurpanelen, hoofdbekleding, panelen, enz. Een volledige aanpassing van het interieur op maat is ook mogelijk

Waarom kiezen voor SLSAutoGroup?

Wij werken al meer dan 20 jaar met het restaureren en aanpassen van klassieke auto's en oldtimers. Dit is een reis op zich geweest, want bij de restauratie wordt vaak een roestige, onvolledige schil van een auto weer volledig tot leven gebracht. Het is zeker geen eenvoudig proces, maar gelukkig kunnen onze medewerkers terugvallen op jarenlange ervaring.

Onze diensten omvatten niet alleen de restauratie, maar ook de machinebouw, het lakwerk, de metaalbewerking en de vormgeving, het carrosseriewerk, het trimwerk, het onderhoud, de voorbereiding van raceauto's, maatwerk en verkoop.

We werken samen met distributeurs van over de hele wereld zodat we alle benodigde onderdelen kunnen vinden en alle problemen kunnen oplossen voor elke auto waar we aan werken.

We staan klaar om aan al uw eisen te voldoen en we verwelkomen u, uw auto's, ideeën en voorstellen met open armen en geest. We beloven dat we al uw verwachtingen zullen overtreffen!

Advies

Bent u al te lang aan het twijfelen of u het al dan wel niet moet ‘doen’? Kunt u de juiste onderdelen of leveranciers niet vinden?

Of het nu gaat om het opsporen van die onmogelijk te vinden achteruitraamoproller, een specifiek verfkleurnummer of misschien gewoon het opdoen van ideeën over hoe u uw project kunt starten, wij praten altijd graag over auto's.

Kom binnen voor een kopje koffie en we helpen u graag!

Klik hier om foto’s of video toe te voegen

Wilt u meerdere foto's uploaden?
Selecteer dan meerdere afbeeldingen tegelijk. Elke afbeelding moet worden gemarkeerd.

Houd dan tijdens het klikken de Ctrl- of Cmnd-toets op een pc ingedrukt en klik op een aantal foto's.

Bel ons

Onze klantendienst staat 7 dagen per week, 365 dagen per jaar klaar om u uit de nood te helpen.

BEL ONS OP +32 485 06 70 90

-----------------------

Of stuur ons een mail

INFO@SLSAUTOGROUP.BE

Contacteer ons